GOLINE EN GOLINEplus

De GoLine en GoLineplus van Plymovent is een serie lasrookafzuigers die een effectieve bescherming bieden tegen de blootstelling aan lasrook in werkplaatsen waar minder intensief wordt gelast.

De GoLine is het eenvoudigste basismodel voor gebruik bij incidentele lastoepassingen terwijl de GoLineplus meer geschikt is voor industriële werkomgevingen.

WAAROM DE GOLINE EN GOLINEplus
- Uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding
- Effectieve bescherming tegen blootstelling aan lasrook
- Voldoen aan NEN EN ISO 15012-1:2013/W3
- Geschikt voor gebruik bij staal en RVS lastoepassingen

 

Vaste afzuigarmen EA en KUA

Vaste EA of Kua afzuigarmen
Vaste EA of Kua afzuigarmen

De slangarm EconomyArm (EA) kan worden geleverd in drie lengtes en het veergebalanceerde ondersteuningsmechanisme en de frictierem garanderen een probleemloze werking binnen het gehele werkingsbereik.Deze arm/ventilator-combinatie wordt aanbevolen voor lichte lastoepassingen – bv. onderhoudswerkzaamheden – en gebruik boven een werkbank.

De KUA is een afzuigarm met metalen buizen en een externe middenscharnier. Door de met kogellagers en frictieschijven uitgevoerde wandbeugel is de arm eenvoudig met één beweging te manoeuvreren.Deze arm/ventilator-combinatie wordt aanbevolen voor middelzware lastoepassingen, bv. onderhoudswerkzaamheden en productiewerk.

Aansluitmogelijkheden van de ventilatoruitlaat:• centraal leidingwerk met/zonder filtersysteem • uitblaas naar buiten

MONOGO en MONOGOplus

Vaste 1 of 2 afzuigarmen met filterunit
Vaste 1 of 2 afzuigarmen met filterunit

Lasrookafzuigers met een enkele arm met een bereik tot 4 meter. De MonoGo is ontworpen voor vaste werkplekken en kan aan de wand worden bevestigd.

DUALGO EN DUALGOplus
Deze lasrookafzuigers heeft een dubbele arm met een bereik tot 4 meter. Alle DualGo modellen zijn uitgerust met een krachtige ventilator, een groot filter en zijn zodanig ontworpen dat beide afzuigarmen gelijktijdig kunnen worden gebruikt.

MOBILEGO en MOBILEGOplus

Verijdbare filterunit met 1 of 2 afzuigarmen
Verijdbare filterunit met 1 of 2 afzuigarmen

Deze compacte en krachtige mobiele lasrookafzuigers zijn voorzien van een arm die tot een lengte van drie meter kan worden uitgetrokken. De arm kan 360˚ worden gedraaid en is zeer eenvoudig in gebruik.